1990-luku: Millenium [9. leiripäivä]

Auringonpaistetta ja pohjoisen puoleista tuulta.

Leiri heräsi jälleen auringonpaisteiseen aamuun. Lipunnoston jälkeen kuulemme vuosikymmenen tärkeimmät uutiset Nokian puhelinten noususta maailmanmarkkinoille ja MM95-kullasta.

Aamupäivälle oltiin järjestetty jokaiselle ikäkaudelle erilaista ohjelmaa. Seikkailijoille oli rastirata, jossa oli helppo Afrikan Tähti -pihapeli, huojuva pahvilaatikkotorni -peli ja trangian kasausta silmät sidottuina. Seikkailijat puolestaan pelasivat hieman haastavampaa versiota Afrikan Tähdestä, joka lähenteli enemmin klassikkolautapeliä kuin seikkailijoiden versio.

Samoajat pääsivät pelaamaan roolipeliä huonepakopelin merkeissä. Samoajat ottivat roolit yliopisto-opiskelijoina ja tutkimusrahoittajina, jotka olivat tulleet uuden hiukkaskiihdyttimen esittelyyn, mutta ongelmat alkoivat ilmetä nopeasti. Huoneiden painovoima ja lämpötilat olivat sekaisin. Yhdestä huoneesta löytyi tutkijan ruumis. Lisäjujun tähän juttuun toi vielä deja vu -ilmiöt, kun koko tilanne nollautui kiihtyvää tahtia. Oli löydettävä tie tiettyyn huoneeseen, jotta välttyisivät aikahypyltä.

Lounaan jälkeen päästiin uimaan ja pelaamaan rantapelejä saunalle sekä valmistamaan sytykeruusuja kotiin tai seuraavaan tapahtumaan mukaan vietäväksi. Samoajat joutuivat tiskaamaan likaisiksi jättämänsä haikkitrangiat, mutta pääsivät myös nauttimaan rannan tarjonnasta.

Päivällisen jälkeen alkoi vuosituhannenvaihde olla käsillä. Maailmanloppua ja tietokoneverkkojen nollaantumista vastaan jokaisen täytyi tehdä itsellensä foliohattu. Hattujen valmistuttua päästiin illan ensimmäiseen ohjelmanumeroon: limbokisaan.  Tämän jälkeen olikin vuorossa käänteinen limbo eli nousevan kepin yli hyppääminen. Ohjelmien aikana osa paistoi makkaraa ja nautti musiikista. Tarjolla oli myös kolmea erilaista mehuboolia ja karkkivartaita. Lopuksi laskettiin yhteisesti vuosituhannen vaihtumista.

Illan päätteeksi kuitenkin samoajat pääsivät rentoutumaan kevyemmän ohjelman pariin. He saivat valmistaa itsellensä pizzaa ja pääsivät rentotumaan ja pelaamaan lautapelejä keittiövartioiden ulkopuolella sijaitsevalle kiintolaavulle, jossa myös viettivät yön.

Yön pimeinä tunteina oli leirikasteen vuoro. Tästä kannattaan kysellä mieluummin lapselta 😉

 

Päivän kuvasaalis:

 

-Viestintä-

PS: Viestinnällä on ollut hieman kiireitä viimeisen päivän lyhytelokuvaprojektien kanssa. Tämän takia tiedotteet tulevat myöhässä.

Artikkeli kategoriassa